Behandlingar

Naprapati & Kiropraktik

Vad är Naprapati och Kiropraktik?

Naprapati och Kiropraktik är en specifika manuella metoder för att undersöka, diagnostisera, behandla och rehabilitera smärtor i alla kroppens delar. 

Naprapati och Kiropraktik som behandling

Vid ditt första besök börjar vi med ett lyssna in dina besvär och tidigare sjukdomshistorik.

Efter det så gör vi en grundlig undersökning av kroppen för att komma fram till vad som skapar dina besvär och hur just du ska behandlas.

Vi på Västerås Naprapatiska Klinik använder i behandlingen olika manuella tekniker. Manipulation och mobilisering syftar till att återskapa funktion i leder och kombineras med massage, bindvävstekniker samt stretching som är riktade mot kroppens mjukdelar. Dessa manuella tekniker kombineras ibland med Dry Needling och Ultraljud utefter behov. Hos oss på Västerås Naprapatiska Klinik är en mycket viktig del i behandlingen att patienten själv blir delaktig i sin rehabilitering och i att förebygga framtida besvär.

Vi följer alltid upp behandlingen med individuella råd.

Ett nybesök är 40 minuter.
Ett återbesök är 30-40 minuter.

Vanliga besvär vi behandlar

Länd-& bröstrygg Löparknä
Nacken Hälsenor
Axlar Hälsporre
Ryggskott Domningar
Nackspärr Ischias
Musarm Strålande smärta
Golfarmbåge Stelhet
Tennisarmbåge M.m
Hopparknä  

Varför ska du välja oss som din Naprapat eller Kiropraktor?

Hos oss blir hela du alltid sedd och lyssnad på!

Vi ser på helheten och tar hänsyn till såväl kroppsliga som psykologiska och sociala faktorer som kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår. Vi ger dig en förståelse och kunskap om hur vi tillsammans långsiktigt kan lösa dina besvär. Vid behov så hjälper vi dig genom vården med att skriva en egenremiss till rätt instans ifall det är ett problem som är utanför vårt område. Vi utbildar oss vidare för att alltid hålla högsta kvalité och för att verkligen kunna möta alla olika typer av människor med de olika besvär som uppkommer

Frågor att ställa dig själv inför en behandling: 

Har du ont i kroppen? 

Hindrar smärtan dig från att utföra vissa rörelser?
Påverkar det din energi?

Har du testat andra behandlingsformer utan resultat? 
Har du bestämt dig för att bli av med smärtan? 

Om svaret är ja på någon av ovanstående frågor, boka en tid!

Har du ont i kroppen eller saknar energi, kontakta oss redan idag. Vi ger dig en förståelse och kunskap om hur vi tillsammans kan lösa dina besvär långsiktigt.