Västerås Naprapatiska Klinik

Om oss

Om Västerås Naprapatiska Klinik

Som naprapat och kiropraktor på Västerås Naprapatiska Klinik letar vi alltid efter din underliggande orsak till smärta/besvär.  

Vi på Västerås Naprapatiska Klinik använder naprapati och kiropraktik med olika manuella tekniker. Manipulation och mobilisering syftar till att återskapa funktion i leder och kombineras med massage, bindvävstekniker samt stretching som är riktade mot kroppens mjukdelar. Dessa manuella tekniker kombineras ibland med dry needling och ultraljud utefter behov. Hos oss på Västerås Naprapatiska Klinik är en mycket viktig del i behandlingen att patienten själv blir delaktig i sin rehabilitering och i att förebygga framtida besvär.

Här ser vi alltid på helheten och tar hänsyn till såväl kroppsliga som psykologiska och sociala faktorer som kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår. Vårt mål är att ge dig en förståelse och kunskap om hur vi tillsammans långsiktigt kan lösa dina besvär. Vid behov hjälper vi dig genom vården med att skriva en egenremiss till rätt instans om det är ett problem som är utanför vårt område. 

Vi fortbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda högsta kvaliteten på de behandlingar som vi erbjuder. Men även för att verkligen kunna möta alla olika typer av människor med de olika besvär som uppkommer.

Jeanet Olivestrand

Jeanet är legitimerad naprapat, utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm. Hon har många års erfarenhet inom träning och hälsa.

Jeanets fokus är att se helheten i dina besvär samt att skapa en individbaserad behandling och rehabiliteringsplan. Hon ser vikten i rätt kost, sömn och rörelse som en del i att ha en optimalt fungerande kropp och knopp.

Nackbesvär, huvudvärk och käkproblematik är områden hon är extra intresserad av. Jeanet har utbildning i dry needling (akupunktur), manuell behandling av gravida under och efter graviditet. Hon behandlar också idrottsskador samt smärtor och nedsatt funktion i hela rörelseapparaten.

 • Legitimerad Naprapat
 • Behandling av graviditetsrelaterade besvär
 • Diplomerad utövare av Dry Needling
 • Diplomerad Träningscoach
 • RFSL - Utbildning inom HBTQ
 • Diplomerad Massageterapeut

Kontakta Jeanet: Jeanet@vnk.nu

Adam Mellesmo

Adam är legitimerad kiropraktor utbildad vid Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna, samt diplomerad massageterapeut utbildad vid Axelssons gymnastiska institut. 

Han arbetar för att hitta orsakerna till varför besvären har uppstått för att på bästa sätt kunna ge optimal behandling och rehabilitering. Han lägger stor vikt vid att arbeta steg för steg för att nå långsiktig framgång både gällande smärtbild och funktion, samt hälsa i sin helhet.

Med en bred verktygslåda erbjuder han varje enskild individ adekvat behandling och rehabilitering för att uppnå optimalt resultat vid olika typer av smärttillstånd. Vidare arbetar han med idrottsskador hos bland annat löpare, golfspelare och utövare av olika styrkesporter.

 • Legitimerad Kiropraktor
 • RFSL - Utbildning inom HBTQ
 • Diplomerad utövare av Dry Needling
 • Diplomerad Massageterapeut
 • 1080MAP Treatment series, ANALYSIS , Athletic 108

Kontakta Adam: Adam@vnk.nu

Har du ont i kroppen eller saknar energi, kontakta oss redan idag. Vi ger dig en förståelse och kunskap om hur vi tillsammans kan lösa dina besvär långsiktigt.